22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

VERKKOALBUMIONGELMIA JA MUUTA MUKAVAA

Tänään on ensimmäinen adventtisunnuntai ja siis 30. päivä marraskuuta. Huomenna alkaakin jo oikea joulukuu ja joulukin tulla jolkottaa. Täällä Espanjassa se joulun tulokin on hieman erilaista kun lämmintä ja aurinkoa riittää, paitsi että tänään on ollut sateinen ja koleampi päivä, mutta kaikki korjaantuu huomenna.

Olen yrittänyt mennä omiin blogeihini, jotka siis toimivat viimeksi Suomessa ollessani eli heinäkuussa viimeinen päivitys. Nyt ei hyväksytä salasanaa ja se pitäisi vaihtaa, mutta mitenkäs vaihdat, kun puhelinnumeromme on vaihtunut ja google ei hyväksy muutamissa blogeissani kuin sen vanhan puhelinnumeron, jota siis ei ole edes enää. Mutta sitten yritin mennä verkkoalbumiin, meidän yhteisen blogimme kautta, jotta saisin sieltä laitettua kuvia blogiini, mutta ei sekään onnistunut. Vaan taistelu jatkuu, kunnes se onnistuu! Ajattelin vaan, että miten sitten onnistuu blogien päivitys, kun saamme imacin, jossa on taas eri ID numero. Mutta pitemmittä harmitteluna, täällä kaikki siis hyvin. Haavani on vuotanut jo kolme viikkoa, mutta olen käynyt lääkärillä ja ihotautilääkäri antoi kahden kuukauden antibioottikuurin, jonka jälkeen menen kontrollitarkastukseen hänen luokseen. Huomenna menen ultraan tästä samaisesta murheen kryynistä eli haavastani.

Mutta nyt joitain kuvia tänne, koska en saanut ainakaan vielä yhteistä blogiamme verkkoalbumiin.















Ja tällaisia muistoja syyskuussa vielä oli meillä ja pianhan se taas kevät koittaa ja pääsen vesijuoksuun altaalle.

Mutta näihin tunnelmiin toivotan teille kaikille oikein ihanaa joulun odotusta!

4 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Löysinpäs tänne! Yritän pysyä seurailussa mukana! Hyvää jatkoa!

Unknown kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Ahti ja kiva, että löysit tämän wanhan bloginikin!Mukavaa joulukuun alkua sinne teille!

Marja-Leena kirjoitti...

Passaapa siellä köllötellä vedessä ja maalla!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Marja-Leena! No ei nyt enää uskalla veteen mennä, kun on jo kylmää, mutta sitten taas keväällä uudestaan alkaa vesijuoksu. Täällä on jo niin koliaa 19 astetta ja siitä vielä alenee hrrrr!