22.2.2018

22.2.2018

lauantai 2. tammikuuta 2010

Good night - hyvää yötä 2.1.2010

Tänään on 2. päivä tammikuuta ja ilta on jo saapunut tänne Ilonpesäänkin. Koko päivä on mennyt kutoessani Baktus huivia sekä tämän koneeni kanssa, joka ei oikein hyväksynyt ensin Picasaa, joten se piti poistaa ja ladata uudestaan ja nyt toimii ainakin. Toivottavasti toimii vielä huomennakin.






















Tänään on ollut aika kipakka pakkanen ja mittarimme on näyttänyt jopa -18 astetta, joten eipä tee mieli ulos ollenkaan. Mutta kyllä se kesäkin vielä tulee ja onhan se tullut joka vuosi. Mutta kova kaipaus on lämpimään Brasiliaan, jonne toki vielä pääsemmekin ehkäpä hyvinkin pian.
Mutta tänään olen kutonut Baktus huivia ja nyt olen kutonut sitä jo yli 80 cm, joten sen pitääkin olla 90 cm pitkä ja sitten alkaa kavennukset sivussa ja kokonainen pituus tulee olemaan 180 cm, joten siitäpä taitaakin tulla aika näyttävä huivi. Ja värikin on hyvin kaunis vaalea lila, jossa on hopealankoja.

Mutta tämä oli vain tällainen kokeilu, miten kaikki toimii ja hyvin näyttää toimivan. Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa vuoden alkua ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta ja samalla toivotan kaikille myös hyvää yötä!
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Baktuksesi kuulostaa kauniilta! Sukkelia koukkuja ja puikkoja alkaneelle vuodelle! Hyv' yötä ilonpesään!

Helena kirjoitti...

Kiitos Tarina kommentistasi! Juu, nyt aloin jo kaventelemaan toista puolta eli 90 cm on nyt saavutettu. Baktus on niin helppo malli, onneksi! Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa sinulle!