22.2.2018

22.2.2018

maanantai 25. tammikuuta 2010

Neljä yötä onnehen...sitten mä vasta kerron sen...

Tänään on maanantai ja 25. päivä tammikuuta. Pakkasta on enää vain -6 astetta. Aurinkokin näyttää jo kajastavan tuolta pilvien raosta.Taitaa olla tulossa oikein hieno talvinen päivä.

Minä olen kutonut jo tänään kuvioneulesukkaakin ja sain yhden kuvion osan jo tehtyä, joten enää yksi puuttuu ja sitten pääsen miettimään kantapään väriä ja muita osia terästä. 

Eilen myös nauhoitimme uuden laulun nimeltä Lähtevien laivojen satama, joka on minusta erittäin kaunis laulu ja soitinkin sitä ensimmäistä kertaa.


Tällä viikolla on hieman enemmän kiirettä, kun on paljon tekemistä ja touhua. Eilen pesimme ja föönasimme Justinan ja tänään on Unelman vuoro ja huomenna he pääsevätkin sitten kunnolla kaunistumaan, kun heidät trimmataan. Siispä me olemmekin kaikki nyt hyvin trimmattuja, kun onni meitä kohtaa.


Laitanpa tähän vielä muutaman kuvan kauniinvärisistä hiuksistani ja kiitokset vielä kerran ihanalle kampaajalleni aina niin taidokkaista luomuksistaan.







 
Tästä kuvasta näkee oikein hyvin minun hiusteni tosi kauniin värin! Olen erittäin tyytyväinen näihin hiuksiini! Kiitos!


4 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Hiuksesi ovat upean väriset!
Taas on yksi yö nukuttu ja onni lähempänä!
Mukavaa päivää ilonpesään!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos Tarina! Juu, enää on 3 yötä onnehen! Ja sitten se tapahtuu! Mutta siitä kerron sitten vaikka edellisenä päivänä! Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Kiitos kun poikkesit,tulin heti vasta visiitille,upeat hiukset:)

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, vesimiesneuloo! Kiva kun tulit visiitille ja tulehan vaan toistekin! Miekii tuun takasiii!