22.2.2018

22.2.2018

torstai 25. helmikuuta 2010

Sitting here dreaming of Thursday...







Tänään on torstai ja 25. päivä helmikuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja pakkastakin on tällä hetkellä vain -8 astetta. Eiköhän se talven selkä ole taitettu oikein kunnolla, sillä näin pitkiä pakkasjaksoja ei ole ollut vuosiin eikä myöskään näin paljon lunta. Mutta onhan se hyvä muistuttaa, että tällaisiakin talvia voi tulla aina joskus. No, toivotaan, että ensi talvena olisimme jo kaukana Suomesta lämpimissä maissa nauttimassa auringon lämmöstä ja uimisen riemusta.
Eilen olimme vesijuoksussa ja siellä olikin taas aika hyvä juoksennella, kun ei ollut liikaa ihmisiä ja varsinkaan hyppääjiä. Juoksin eilen 450 metriä ja maanantaina meni 500 metriä. Vesijuoksun jälkeen olikin ihan hirmuinen nälkä, joten syötyämme me keitimme vielä latteet ja nautimme sen kermapullan kera, njam. Se oli hyvää, maiskis! Kiitos vaan Tarinalle, joka kuvasi laskiaispullia. Siitä minäkin kekkasin, että Pitkojen pitkosta hillon ja kerman kera tulee tosi hyvää. Mutta eilen siivutin pitkon ja laitoin kaksi vastakkain ja sitten sinne väliin kuningatarhilloa ja vispattua kermaa. Kyllä oli hyvää!
Tämä vuosi on alkanut erittäin hyvin ja juhlimme 10-vuotis taipalettamme monin eri tavoin. Tänään ostimme uuden kauniin valaisimen olohuoneeseen. Ja värillähän ei ole väliä kunhan se on vain roosa. Se on kaunis!
Sain eilen myös sukkani Puro Batik langasta valmiiksi ja niistäkin tuli aika hyvät. Lopusta langasta virkkaan Irma nukelleni mekkoa eli sama malli kuin Amandan mekoissakin. Aloitin pienimmästä nukesta ja teen sitten siitä aina isommalle ja kolme nukkeahan minulla onkin nyt yhtä isoja eli 90 senttisiä eli voisi heitä sanoa kolmosiksi. Minun pitää sitten suunnitella heille samanlaiset vaatteet mutta eri väriset.
Mutta nyt meillä on hyvin pullat uunissa, kuten vanha sanonta sanoo. Toivotan teille oikein mukavaa torstaipäivän jatkoa ja nauttikaa elämänne jokaisesta hetkestä!

Ei kommentteja: