22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Ich wünsch Dir einen traumhaft schönen Sonntag!

<




Tänään on marraskuun 1. päivä ja tästähän se joulukin tulee jo hyvinkin nopeaan. Asteita on tällä hetkellä vain +1 ja yöllä on ollut pientä pakkasta.
Paksut pilvet peittävät taivaan, mutta pilvien välistä paistaa kirkkauttakin, joten voihan olla, että se aurinko saa vielä pilviverhotkin aukeamaan, jotta pääsee meille kirkkauttaan tuomaan. Olisihan se kiva päästä täältä kylmästä Pohjolasta etelän lämpimään aina näin kylminä aikoina. Vaikka kyllä minä voisin asuakin lämpimässä maassa pidempäänkin. Kyllähän sitä jo tässä iässä kaipaa sitä auringon lämpöä aika paljon.

Kyllä on kiva, kun taas tämä Bloggerikin toimii, kun eilen oli koko päivän epäkunnossa. Eihän sitä oikein osaisi edes elää ilman Bloggeria tai tietokonetta eikä lankoja eikä musiikkia eikä... No, odotan vain aikaa, yhteistä aikaa brasilialaisten ystäviemme kanssa. Uskon, että se tulee olemaan elämämme ihaninta ja ikimuistoisinta aikaa. Siellä on toisenlaista koko elämä. Siellä voimme vain nauttia auringon lämmöstä ja käydä uima-altaalla niin usein kuin vain haluamme ja voimme nauttia lukuisien lintujen laulusta ja yhteisestä musiikista ja paljosta, paljosta muusta.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa ja nauttikaa jokaisesta päivästä ja jokaisesta hetkestä!


2 kommenttia:

Littleragdoll kirjoitti...

Mukavaa sunnuntaita :).

Helena kirjoitti...

Kiitos, samoin myös sinulle!