22.2.2018

22.2.2018

perjantai 13. marraskuuta 2009

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille - Happy weekend to all of you!


Tänään on perjantai ja 13. päivä marraskuuta. Joulu lähestyy ja kaupoissa riittää vilskettä ja joulumusiikki soi, mikä tuo toki sen joulun tunnelman. Tänään on ollut hyvin kaunis ja kirkas ja aurinkoinen päivä ja -5 astetta pakkasta. Yöksi on jälleen luvattu pakkasta.

Tänään olen vielä huilaillut tämän sikarokotuksen eli H1N1 virus rokotuksen kanssa, koska käteni oli yöllä vain hieman hellä, jos nukuin vasemmalla kyljellä. Toivottavasti tänään voin jo nukkua kunnolla ja vaihtaa kylkiasentojakin paremmin, jotta ei kylkeni puutuisi.

Tänään on myös Justina ja Unelma olleet kauneussalongissa ja nyt pärjätään taas tammikuulle asti trimmauksen suhteen. Nyt heitä on taas helppoa hoitaa, kun karva on lyhyt. Huomenna otan sitten kuvia heistäkin.

Musiikkivideoprojektimme brasilialaisten ystäviemme kanssa toimii hyvin ja saimme heiltä samat nuotit, jotka heilläkin on, joten meidän on nyt helpompi soittaa yhtäaikaa heidän kanssaan. Ehkäpä huomenna jo olisi aikaa harjoitella hieman tätä yhteistyötämme. Tämä projekti on hyvin mielenkiintoista tehdä.

Mutta nyt toivotan teille kaikille lukijoilleni oikein mukavaa viikonloppua ja pysykää terveinä ja pitäkää itsestänne huolta!

Ei kommentteja: