22.2.2018

22.2.2018

maanantai 9. marraskuuta 2009

Ich wünsche dir eine schöne Woche! Ilonpesän kuulumisia!





Tänään on maanantai ja 9. päivä marraskuuta. Asteita on 0 ja lunta ei näy missään. Männyn oksilla on muutama talipallo pikkulinnuille ja tänään näin Kurren siellä napostelemassa talipalloa. Häntä oli niin kiva seurata, kun hän katsoi suurilla silmillään minua, kun tässä koneeni ääressä aina istuskelen. Minä sanoin hänelle, että syö vaan, Kurre kulta. No, Kurre vilkutteli minulle hännällään ja varmaan halusi sanoa, että kiitos, kiitos.
Eilen saimme Brasiliasta mp3:lle äänitetyn Love me tender, jonka mukaisesti me sitten nauhoitimme oman versiomme ja lähetimme ystävillemme toiselle puolelle maapalloa. Nyt vain odottelemme siellä musisoinnimme yhdistämistä toisiinsa ja mukavaa odotella lähetystä, että millaiselta se oikein kuulostaa, kun siihen lisätään vielä kitara ja rummut ja ystävämme laulu rakkaani laulun ja minun hanurin lisäksi. Tosi mielenkiintoista! Mutta on ihana todeta, että näin se musiikki voi yhdistää ystävät yhteen maapallon toiselta puoleltakin. Ehkäpä me pian olemme siellä heidän kanssaan soittelemassa ja silloin unohtuu oma kotimaa ja kaikki murheet. Siellä elämme maassa maan tavalla.
Tänään menemme vesijuoksuun ja sehän tekee taas hyvää. On se hyvä asia, että olemme saaneet niin paljon hyvää tietoa vesijuoksusta ja nyt voimme sen itse joka kerta aina uudelleen ja uudelleen todeta. Aina on tosi ihana olo, kun tulemme kotiin.
Käsitöitä en ole jaksanut tehdä nyt, kun olen ollut hieman huonovointinen ja verensokerinikin on ollut koholla. Ja toisaalta kun antaa pelille pikkusormen, niin se vie koko käden. Mutta kyllä minä tästä irtikin pääsen, joten en jää peliriippuvaiseksi missään tapauksessa.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikon alkua ja nauttikaa elämästänne ja pitäkää huolta itsestänne kuin myös toisistanne!

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Meidän höpsö orava on aivan ihmeissään, kun lumi on peittänyt sen jemmatut eväät. Kauniita unia ilonpesään!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Tarina! Kauniita unia myös sinulle!