22.2.2018

22.2.2018

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Bello Martes! Mukavaa tiistaita!







Tänään on tiistai ja 16. päivä maaliskuuta. Sää on hyvin pilvinen ja luntakin taivaalta tupruttelee. Asteita on tällä hetkellä -9 eli aika paljon on vielä pakkasta. Kovinpa se Pakkasherra pitää meitä otteissaan.
Mutta Herra mokkula on jo rauhoittunut ja toimiikin taas moittettomasti. Ehkäpä hän otti opikseen, kun laitoimme hänet vähäksi aikaa sivuun ja otimme johdon käyttöömme. Nyt Herra Mokkula toimii tosi nopeasti enkä aina muistakaan, että Mokkula on tietä näyttämässä bittien avaruuteenkin.
Mutta kuten edellisessä blogissani jo kerroin hieman eilisen päivän tapahtumista, niin täällä kerron jatkoa eiliseen.
Eilen aamulla siis paistoi aurinko kirkkaasti siniseltä taivaalta ja vaikka minulla oli verhot edessä, niin kylläpä se häikäisi minun silmiäni aivan liikaa. Voihan olla, että se kirkkauskin sitten laukaisi päänsäryn, joka oli tosi raju.
Mutta sitten tuumasta toimeen, minä sanoin rakkaalleni suunnitelmani huonekalujen siirrosta ja sitten vaan töihin.
No, johan nämä huonekalut on näin olleetkin jo puolitoista kuukautta, joten koko ajan ne on etsineet paikkaansa. Sitten alkoikin siirrot. Ensin lipasto olkkarista keittiöön, lankalaatikostot toiselle puolelle seinää ja sitten makkarista tietokone ja kaikki härvelit olkkariin pitkälle vapaalle ulkoseinälle. Tosin me teimme vain osan silloin aamupäivällä ja sitten menimme uimahallille saunaan ja syötyämme ja juotuamme latteet ja jäätelökakkua, niin panimme toimeksi jälleen. Saimme kutienkin iltaan mennessä kaiken kuntoon ja Herra Mokkulakin pääsi taas tosi toimiin.
Tässä on nyt hyvä kirjoitella, kun ei käy kirkas valo silmiin. Nyt vaan miettimään mattoja, pyöreäkö vaiko kaksi pyörylää vaiko vain tavikset. Siinäpä pulmaa kerrakseen. Mutta nyt nautitaan kuitenkin näin ja kauniit laminaattilattiat pääsevät hyvin näkyville.
Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

4 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Meillä on täällä huikaisevan kaunis aurinkoinen päivä.
Me lähdemme mieheni kanssa pitkälle sauvakävelylle.
Leppoisaa päivää.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Hilkka! Oikein mukavaa päivän jatkoa sauvakävelyn jälkeen!

Tarina kirjoitti...

Unelmakodissa on ollut rymsteeraus päivä ;)
Kauniita unia!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, oikea rymsteerauspäivä on ollunna ja hyväksi nyt ainakin taas havaittu. Vielä pyörylät lattialle,ja vot, se on siin!Mukavaa päivän jatkoa!