22.2.2018

22.2.2018

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Guten Freitag! Happy Friday! Mukavaa perjantaita! Mä vielä muistan rantakoivun...

Tänään on perjantai ja 19. päivä maaliskuuta. Nyt näkyy jo aurinkokin kirkkaana tuolla pilviharson läpi. No, onneksi pääsin ikkunan luota pois, jotta aurinko ei nyt pääse häikäisemään silmiini suoraan. Tämä on hyvä paikka minun tietokoneelleni ja muille härveleilleni sekä toki käsitöilleni ja myös musiikille.
Niin, kampaajalta tuloni jälkeen ja päänsärystä huolimatta, me soitimme valssin Rantakoivun alla. Tosin meidän piti soittaa vielä toinenkin kappale, mutta jospa sitten tänään soittaisimme sen. Eilen olin niin väsynyt, kun olen saanut koko viikon kärsiä takaraivosärystä, joka ei meinaa hellittää otettaan minusta. Yritän aina potkia sitä pois, mutta ei, se tulee aina takaisin.

Enpä ole nyt pariin päivään ehtinyt virkatakaan nuken mekon hihaa, kun on ollut niin paljon muuta tekemistä ja tämä kurja päänsärky vielä lisänä. Mutta kyllä se päänsärkykin vielä hellittää, jonain päivänä!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa perjantaipäivän jatkoa ja mukavaa viikonloppua! Levätkää ja nauttikaa elämästänne!



Tässä siis Rantakoivun alla soi syvältä sydämestäni

Ei kommentteja: