22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Muistoja, muistoja, muistoja ...







Tänään on sunnuntai ja 7. päivä maaliskuuta. Asteita näyttää olevan -8 astetta. Taivas on pilviverhon peitossa, joten kirkas lämmittäjä on mennyt muille maille vierahille. Mutta uskon, että hän tulee sieltä vielä tänne meillekin loistamaan.

Tänään sattui silmäni ikivanhoihin muistoalbumeihin, joita lukiessa aika vierähtikin hyvin nopiasti. Onneksi olen säilyttänyt näitä ja ensimmäinen muistoalbumini on vuodelta 1953. Niitä on niin kiva lueskella ja muistella menneitä aikoja.

Tänään keitimme myös kunnon lihasopan, siis todellakin pitkästä, pitkästä aikaa kunnon vanhanajan lihakeitto. Onneksi oli tarjouksessa soppalihaa ja siitähän se valmistui ilman mitään lihaliemikuutioita ja hyvää tuli. Sitä on sitten helppo huomenna lämmittää, kun nälkäisinä tulemme vesijuoksusta. Aina on todellakin sudennälkä 500 metrin juoksun jälkeen.

Nyt juuri rakkaani lähti kauppaan ja tuo sieltä myös minulle Ruusu lankaa, joka loppui aivan kesken mekon virkkaamisen. Ihana, rakkaani! Kiitos! Ja kyllä hän lupasi tuoda vielä jotain muutakin eli Marabouta, joka antaa aina minulle voimia.

Mutta nyt laitan tähän loppuun kuvaan sopivan muistovärssyn albumistani.

Kun sä lähdet kulkemaan,
elon merta avaraa,
ota tietäs ohjaamaan,
pyhä sana Jumalan.

Toivotan teille kaikille oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!

Ei kommentteja: