22.2.2018

22.2.2018

lauantai 31. toukokuuta 2008

Jo joutui armas aika...

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen... laulu kaikuu kaikissa kouluissa, kun kevätlukukausi loppuu ja loma alkaa. Tänään on siis viimeinen päivä toukokuuta ja lapset ovat riemuissaan ja hienoissa vaatteissaan kevätjuhlissa ja odottavat kesälomaa innolla. Täksi päiväksi onkin luvatu hellelukemia, joten onnea vaan kaikille koulunsa päättäneille ja niillekin, joilla alkaa kesäloma. Minulla on nyt kurkku kipeä, nuha ja yskä, joten ei ole kiva sairastaa näin kesän alulla. Edellinen flunssani oli elokuussa, joten sitäkin ihmettelin, miten minuun on voinut tulla flunssa. Mutta niin se vaan on! Ensin oli miehelläni flunssa ja nyt sitten minulla. Enpä taida uskaltaa saunaankaan tänään mennä.
Unelman antibioottikuuri on nyt loppunut ja hän jakselee hyvin. Mutta niinhän tässä ihmisen elämässä usein on, että kun yksi paranee, niin toinen tulee kipeäksi. No, onneksi tämä on ohimenevää. Mutta eilen kävin lääkärissä ja pääsen painonhallintaankin, mutta sain myös jotain laihdutuslääkettä. Ja se tuntuikin tosi hyvältä! Vihdoinkin tähän liikapainooni puututaan, koska itse en saa painoani putoamaan, sillä en pysty paljon edes liikkumaan, mutta täällä kotosalla kuitenkin. Aamulla otin jo yhden pillerin muiden lääkkeitteni lisäksi, joten katsotaan, miten kilot alkavat tippua. Vielä pitää maanantaina soittaa terveyskeskukseen ja siellä pitää käydä sitten kahden viikon välein kontrollissa, siis paino ja verenpaine.
Olemme myös tilanneet netin kautta yhden uuden ihanan pelin, jota olen ahkerasti pelannut eri tasoja ja hyviä pisteitä olen saanut. Ensi viikolla ajattelin myös, että voisi ostaa Step-lankaa ja kutoa siitä vielä toiset sukat itselleni, sillä nämä sisältävät AloeVeraa ja se on todellakin hyväksi jaloille.
Mutta nyt toivotan kaikille koulun päättäneille ja loman alkaville oikein ihanaa kesää ja nauttikaa jokaisesta päivästä!

Ei kommentteja: