22.2.2018

22.2.2018

torstai 5. kesäkuuta 2008

Helli helle lapsia ja aikuisia...

Ihmisellä pitää aina näköjään olla jotain harmiakin ja ikävää. No, ensin oli Unelmalla tulehdus ja hän sai antibioottikuurin ja parani hyvin, sitten tuli mieheni flunssaan ja sitten tietenkin minäkin ja minä vielä oksensinkin ja nyt on Justinalla tulehdus. Nyt olemme siis kaikki käyneet läpi sairauksia, joten jos nyt sitten helpottaisi ja mikä ettei. Minä sain lääkäriltäni laihdutuspillereitä, mutta en voinut ottaa kuin yhden, koska sain siitä aikamoiset kivut, sillä siinä olikin laktoosia, jota en voi syödä. No, jätin pillerit pois heti, mutta sain kuitenkin hyviä painon alentamiseen tarkoitettuja ohjeita ja niitä noudattaen minulta on pudonnut painoa jo 5,7 kiloa ja 5 päivässä. Minusta ainakin on aika hyvin, sillä tämähän antaa taas intoa jatkaa samanlaisia ruokaohjeita noudattaen. Mutta vielä on tarkoitukseni pudottaa 10- 20 kiloa syksyyn mennessä, kun taas menen kontrolliin.
Tänään on ollut hyvin lämmin päivä ja aurinko paistaa aivan pilvettömältä taivaalta. Täällä sisällä on hyvin kuuma +26 astetta, mutta tuuletin lievittää ehkä hieman sitä tukalaa oloa, mikä on yölläkin, vaikka on ikkunakin auki. Toisaalta tähän kuumuuteen on nyt hyvä jo totutella, vaikka tosin ilmasto Brasiliassa on erilainen kuin täällä. Onneksi siellä on viileät talot, koska taloissa on pitkät lipat, jotka suojaavat auringolta ja siellä ei myöskään ole talot rakennettu näin lämpimiksi kuin täällä meillä kylmässä Pohjolassa, koska Brasiliassa ei tarvita lämmitystä. Ja siksi elämä onkin siellä paljon halvempaa kuin täällä meillä.
Käsitöitä en ole jaksanut tehdä, mutta katsahdin laatikkoon, että minulla on kuitenkin vielä 3 kiloa lankoja ja keskeneräisiä villatakkeja ja puseroita on useita kappaleita, joista ei paljon puutu. Mutta kunhan saan ensin itseni parempaan kuntoon ja ilmat hieman viilenisivät, niin sitten voisin parvekkeella kutoa niitä valmiiksi. Ja jos tekee mieli ostaa jotain vihreätä lankaa, niin sitten ostan, mutta ensin yritän saada useimmat valmiiksi.
Tänään yritin jo soitella taas ja aina innostaa, kun saa uusia nuotteja. Meidän pitääkin nyt harjoitella ahkerasti, sillä pian tämä kone lähtee huoltoon ja saan laitettua tänne sitten Pinnacleen ym. , joten sitten voisimme taas nauhoitella pitkästä aikaa ja siitä minä tosiaankin nautin valtavasti.
Nyt toivotankin kaikille lukijoilleni oikein hyvää kesän alkua!

Ei kommentteja: