22.2.2018

22.2.2018

torstai 29. lokakuuta 2009

Drei Rosen für Dich und viele Grüsse!



Tänään on torstai ja 29. päivä lokakuuta. Näin on lokakuukin jo lopuillaan ja alkaa marraskuu. Tänään on ollut hyvin kiva ja aurinkoinen päivä ja asteita on ollut vain +2.

Tänään olimme jälleen saunassa, mutta enpä ottanut aivan niin kovaa löylyä kuin viimeksi otin, sillä luulen, että liian kova löyly ei ole hyväksi kun on verenpainetta. Mutta siellä minä vastan kanssa jälleen läiskin itseäni ja ainakin sain jäsenet pehmeämmiksi. Saunan jälkeen maistui jälleen ihana lattee ja mustikkapiiras.

Tänään tilasimme turvaohjelman ja se on jo postitettukin, joten ehkäpä jo huomenna posti tuo sen meille. No, eihän meillä vielä ole konettakaan, mutta sitten kun se uusi tietokone windows7:lla saapuu, niin sitten asennamme turvaohjelmankin sinne. Kyllä tuntuu tosi hyvältä saada upouusi tietokone ja jossa on aivan uusi windows7, jossa on paljon hyviä ominaisuuksia.

Käsityörintamalla on nyt ollut hiljaista, kun olin tässä päivänä muutamana hieman huonona eli kipeänä, mutta jospa olisin nyt voittanut jo tämän sairauden tällä kertaa. Eilen emme päässeet vesijuoksuunkaan, kun en jaksanut sinne mennä. Mutta maanantaina on taas uusi yritys! Ja huomenna on taas kuntoutus ja se tekee tosi hyvää ja sinnekin menen hyvin mielelläni. Tällä viikolla on tällaista huonompaa, mutta ensi viikolla voi kaikki olla jo toisin ja paremmin.

Vielä mietin, mitä alkaisin kutomaan seuraavaksi! Vai alkaisinko kutomaan villatakin hihoja, jotta saisin sen valmiiksikin. No, ehkäpä alankin! Mutta ensin meidän pitää nauhoittaa yksi juttu Brasilian ystävillemme ja siihen menee aikaa, jotta sen saa sellaiseen kuntoon, että voimme sen lähettää. 

Mutta nyt lopettelen ja toivotan teille kaikille oikein aurinkoista päivän jatkoa ja pitäkää huolta toisistanne ja myös itsestänne!


2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Kiitoksia kolmesta ruususta! Mukavaa päivää ilonpesään!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos Tarina ja mukavaa päivää myös sinulle!