22.2.2018

22.2.2018

torstai 8. lokakuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä


Tänään on jo torstai ja lokakuun 8. päivä. Niin ne päivät vaan kuluvat Ilonpesässäkin nopeasti ja kiihtyvät vielä enemmän jouluun asti. Mutta tänään on paistanut jälleen aurinko ja tuulikin on paljon laantunut. Asteita on +8 astetta ja oli oikein hieno ilma. Tänään oli meillä myös saunapäivä ja otimme jälleen kovat löylyt. Saunan jälkeen nautimme hyvät latteet eli mustikkapiiraan kera.

Eilen aloittelin jo villatakin hihaa hieman ja pian siirryn tästä omaan tuoliini jatkamaan siihen kuviota. Toivottavasti saisin villatakkini jo ensi viikoksi valmiiksi, kun menen kampaajalleni. Minun pitää löytää vielä siihen sopivat napit ja mustaanhan sopii vain joko musta tai harmaa nappi, joten pitää etsiä Netistä.

Vielä pitää tänään soitellakin, kun eilen en jaksanut huonosti nukutun yön jälkeen, mutta tänään onkin jo olo aivan toisenlainen. Lähetämme omaa soittamaamme musiikkia ystävillemme Brasiliaan ja Ranskaan. Pidämme heihin hyvin tiiviisti yhteyttä, sillä he ovat aivan erikoisia ystäviä, jollaisia on harvassa.

Nyt ei ole kuntoutusta kuin vasta kahden viikon päästä eli meidän hääpäivänämme! Mutta ensi viikolla pääsemme pitkästä aikaa taas vesijuoksuun, joka antaa voimia sekä sielulle että ruumiille.

Mutta nyt toivotan teille kaikille lukijoilleni oikein leppoisaa ja aurinkoista päivän jatkoa ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

4 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Nappien valinta on kauhian vaikia tehtävä, kun ihania nappeja on maailma pullollaan! Mukavaa iltaa ilonpesään!

Helena kirjoitti...

Juu, nappeja on maailma pullollaan, mutta nettikauppoja on tosi vähän eli ainoastaan se yksi, josta olen nappeja aina tilannut. Eiköhän sieltä löydy tälläkin kertaa harmaat napit tuohon kuviovillatakkiin.Kiva, että käyt täälläkin, kun päivitän aina vuoronperään näitä neljää blogiani! Tervetuloa vaan! Leppoisaa illan jatkoa!

Littleragdoll kirjoitti...

Kiva, kun löysin tämän blogisi. Avautuu paljon paremmin kuin Novitalla. Mukavaa viikonloppua.

Helena kirjoitti...

Kiitos Littleragdoll! Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle!