22.2.2018

22.2.2018

perjantai 16. lokakuuta 2009


Tänään on perjantai ja lokakuun 16. päivä. Aamulla satoi, kun lähdimme kampaamoreissulle ja satoi, kun sieltä palasimme. Mutta asteita koneeni näyttää +4. Minä sain hiukseni jälleen kuntoon ja nyt on taas pari kuukautta hyvä olla. Kotiin tultuamme söimme, jonka jälkeen aloitimme nauhoituksen. Tänään nauhoitimme kaksi joululaulua sekä Justinan ja Unelman makkaransyönnin, kun annoin sen omasta suustani heille. Kiirettä tässä on pitänyt, että en taida ehtiä kutomaan tänään mitään. No, mutta onhan se päivä huomennakin!

Sain myös Novita-lehden, jossa nyt on aika paljon kivojakin malleja, vaikka taitaapa olla suurin osa pieniä kokoja. Mutta täytyy vielä katsella lehteä tarkemmin myöhemmin. Nauhoituksen jälkeen joimme latteet ja söimme mustikkapiiraat.

Nyt aion lähettää ystävillemme Brasiliaan ja Ranskaan nämä nauhat ja muille sitten stillkuvina.

Eilen tilasimme lankoja Tapiolta ja nyt ne on jo postitettu. Kyllä on nopea ja hyvä palvelu heillä. Viikon päästä on sitten ihana hääpäivämme, joten siitä sitten myöhemmin.

Mutta nyt toivotan teille kaikille jälleen oikein mukavaa illan jatkoa ja nauttikaa käsitöistänne ja itsestänne ja toisistanne! Huomenna tapaamme sitten täällä:

http://justinanblogi.blogspot.com

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Jep Novitassa koot ovat laskutaidon takana. Olen kokoa äksäl, mutta kuitenkin lasken oikean ympätysmitan ... tunnustan juu-u en tee mallitillkuja ikinä. Tähän hitusen sellaista en tehnyt mitään vihellystä ;)

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Tarina! Mukavaa sunnuntain jatkoa!