22.2.2018

22.2.2018

torstai 22. lokakuuta 2009

Tuplasukat - doublesocks




Tänään on 22. päivä lokakuuta ja huomenna onkin meidän 5 vuotis hääpäivämme, vaikka yhdessä olemmekin jo asuneet 9 onnellista vuotta. Tänään on aurinko paistanut ja asteita on nyt +6 astetta. Tänään olimme saunassa ja nyt on niin raukea olo, koska otin niin kovat löylyt, että saunamittari näytti jo +94 astetta ja vielä kun läiskin oikein kunnolla vastalla, niin johan tuli ihokin punaiseksi ja on hyvä olo.

Saunan jälkeen me joimme latteet ja söimme mustikkapiirasta, joka on taivaallisen hyvää. Huomenna sitten juhlimme monin eri herkuin.

Tiistaina kävin hammaslääkärillä ja siinä lääkärin korjatessa hammastani, niin minä suunnittelin perin pohjin tuplasukkien tekoa. Ja kotiin tultuani minä sen myös toteutin ja laitoin vielä tassunkuvan sukan varteen. Mutta muutoin tuplasukkaakin oli mukava tehdä. Eli siihen tulee siis terä kaksinkertainen ja nurjat puolet vastakkain ja minä tein punaisesta ensin sukan valmiiksi ja sitten aloitin punaisen terän päälle sinistä terää. Se on hyvin yksinkertaista tehdä ja varmasti tulee lämpimät sukat.

Eilen olimme taas vesijuoksussakin ja taas tuli juostua 1000 metriä ja puoli tuntia, jonka jälkeen sitten saunaan ja hyvään löylyyn ja sitten taas kotiin. Huomenna on minulla kuntoutus, jonka jälkeen vietämme hääpäiväämme musiikin, kakun ja latteen ym. herkkujen lomassa.

Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

2 kommenttia:

Littleragdoll kirjoitti...

Hääpäiväonnittelut näin jälkikäteen :).

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, Littleragdoll!