22.2.2018

22.2.2018

maanantai 12. lokakuuta 2009

Maanantaipäivän kuulumisia Ilonpesässä


Tänään on maanantai ja 12. päivä lokakuuta. Aurinkoa ei ole tänään näkynyt ja asteita on +5 astetta, joten viileäksi tämä ilmasto täällä Pohjolassa jo menee. No, sehän tietää vain talven tuloa ja lumimyräköitä ja loskaa ja loskaa...ja tule joulu kultainen!

Tänään olimme taas pitkästä aikaa vesijuoksussa ja kyllä tuntui todellakin nyt se juokseminen, kun alkoi jo hengästyttääkin. Mutta sehän on vain hyvä asia. Kiersimme sitä isompaa puolta, kunnes sinne tuli sellaisia, jotka hyppivät telineiltä ja sukeltelivat siellä, niin sitten siirryimme pienemmälle puolelle. Mutta puoli tuntia siinä vierähti ja sitten saunaan kunnon löylyyn ja sitten taas kotiin, jossa ihanat mussukkamme tulivat heti ovelle vastaan hännät heiluen.

No, sitten paistoimme lettuja ja söimme niitä kuningatarhillon kera ja hyvältä maistuivatkin pitkästä aikaa. Kyllähän diabeetikkokin voi joskus lettuja syödä, kunhan ei tule ihan tavaksi.

Seuraavan kerran menemme taas vesijuoksuun keskiviikkona, joten eiköhän se kunto tässä pikku hiljaa kohene. Ja kotona sitten tein kuntohoitajan antamien ohjeiden mukaan venytysliikkeitä. Nekin tuntuvat tosi hyvältä.

Mutta vielä sydämessäni tuntuu niin pahalta tämä Naantalin tgragedia, jossa viisi nuorta menehtyi tulipalossa ja yhdeksän loukkaantui. Siinä on monta perhettä ja omaisia ja ystäviä, joihin tämä koskettaa ja on vaikea selvitä tästä eteenpäin. Mutta onneksi nykyään on kriisiapua saatavilla hyvin nopeasti. Mutta eihän sekään tällaiseen suureen suruun auta, kun kuitenkin pitää selviytyä jokapäiväisistä askareista ja koulusta jne. Mutta toivon koko sydämestäni teille kaikille voimia ja enkeleitä joka päivälle!

Minä olen kutonut nyt villatakkini hihaa niin pitkälle, että pääsen kutomaan jo isoa kuviota, jonka jälkeen tämä toinen hiha alkaa olla valmis. Ja kunhan saan tämän villatakkini vielä valmiiksi, niin sitten alan kutomaan rakkaalle miehelleni Jussipaitaa, mutta hieman eri väreistä kuin tämä tavanomainen paita on tehty. Ja toki pitää tehdä säärystimiä ja lapasia ja sukkia ja...kaikenlaista.

Mutta minä odotan täällä kieli pitkällä uuden windows 7 tulemista markkinoille, jotta sitten ostaisimme minulle uuden tietokoneen, jeee! Pitänee kuitenkin ensin tutustua tähän windows 7:aan, jotta osaa sitten käyttää sitä. Itse en ole tykännyt ollenkaan Vistasta, joten siksi odottelen uutta järjestelmää pian tulevaksi kaupppoihin.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa maanantaipäivän jatkoa ja hyvää yötä kaikille!

Huomenna päivittelen täällä:

http://justinanblogi.blogspot.com

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Täällä pilvi hömpsäytti ensilumen viimeyönä. Oikeastaan sade alkoi jo eilen illalla. Ihanaa, että jaksat nähdä vaivaa kuntoutumisesi & liikuntakyvyn ylläpitämisen eteen. Työssäni olen nähnyt niin monta luovuttajaa. Tsemppiä ja sisua kuntoutumiseen! Tottakai ilonpesän kruunupää tarvitsee omanlaisensa jussipaidan ja ilonpesän kuningattaren ominkäsin tekemän. Siinä on jokainen silmukka rakkautta! Nauttikaa toisistanne ja tiistai-illasta!

Helena kirjoitti...

Voi, kiitos Tarina ihanasta kommentistasi! Ja oikein mukavaa tiistai-illan jatkoa myös sinulle!