22.2.2018

22.2.2018

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Have a nice day!






Tänään on tiistai ja 20. päivä huhtikuuta. Aurinko on paistanut koko päivän aivan pilvettömältä taivaalta. Asteita on nyt +6 astetta.
Tänään olin taas niska-hartiahoidossa ja nyt hoitaja hieroi selkääni, joka tuntui olevan täynnä kipeitä kohtia. Toivottavasti oloni edes hieman kohentuisi. Mutta tänäänkään en jaksa tehdä oikein mitään. Haluaisin vain nukkua...ja nukkua. Huomenna menen lääkäriin, kun minun vasemman käteni ranne on niin kipeä. Eli vasen käsi ei kanna enää kuppiakaan ja normaalit liikkeet tekevät tosi kipeätä. Pitänee ottaa selvää, mitä siinä mahtanee olla. Josko se edes selviää huomenna!
Mutta huomenna on vielä vesijuoksukin ja sinne aiomme mennä pitkästä aikaa. Se ainakin tekee  hyvää jäsenille. Kunpa saisin vielä voimia, että jaksaisin kutoa nuo sukat loppuun eli kärkikavennukset vieläkin puuttuvat.
Mutta lauantaina pääsen ihanan kampaajani luokse ja ihastelen jälleen hänen luovuuttaan ja kättensä töitä. Mielenkiintoista minkä värin hän nyt sitten pläjäyttäisi päähäni. No, ainakin hän laittanee kiharat, sillä ilman kiharoita en vain osaa olla.
Tänään pitänee vielä soitella, koska lauantaina aiomme vielä nauhoittaa joitakin kivoja kappaleita.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja nauttikaa elämästänne ja pitäkää itsestänne huolta! 

4 kommenttia:

Zzz kirjoitti...

Auts, toivottavasti käden vaiva selviää :).

Aurinkoinen päivä taitaa tulla tänäänkin.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Neferi! Sain rannetuen ja huomenna saan tietää röntgenkuvien vastauksen. Mutta kutoa toki voin! Aurinkoista päivää sinulle!

Tarina kirjoitti...

Voi voi on se keljua kun käsi on kipeä eikä voi puikkoja heilutella.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, minulla on veneluumurtuma ja huomenna menen uusin kuvauksiin. Mukavaa illan jatkoa!