22.2.2018

22.2.2018

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Saunamyssy on valmiina - saa nauraa...

Tänään on taas maanantai ja jo 26. päivä huhtikuuta. Asteita on +12 ja kova tuuli on ollut. Mutta mieli on taas iloinen aivan kuin pienen peipposen.
Eilen sain valmiiksi eilen aloittamani saunapipon, mutta en toki vielä raaskinut sitä testata. Ehkäpä ensi kerralla!
Mutta mitä mä tänään kuulla sainkaan! Lääkärini kertoi, että ei ranteessani ollutkaan veneluumurtumaa vaan olikin ranteen pikku nivelissä kulumaa. Jippii, ei siis leikkaukseen eikä kipsiin!
Tällä diagnoosilla pärjäillään aivan hyvin ja kutomista en missään tapauksessa jätä. Enkä toki hanurin soittoanikaan tai tätä tietokonettani. Vesijuoksusta en muistanut kysyä, mutta kysäisenpä huomenna sitten, kun menen hierontaan.
Mutta tällaisen pipon eli saunamyssyn virkkasin eilen ja mallin sain jostain blogista, jossa oli oikein ohje siihen. Kiitos!
Onnistuihan se minultakin, jeeee!
Mutta nyt lähden paistamaan munakkaita meille, joten toivotan teille leppoisaa illan jatkoa ja antakaahan puikkojen kilkatella!
Tässä siis pipo eli saunamyssy Novitan Samos langasta. Saas nähdä, pitääkö tehdä vielä toinenkin pipo, jos ei raaski tätä pipoa pitääkään saunassa.!
Ja jälleen Justina ja Unelma kuvassa mukana

4 kommenttia:

Zzz kirjoitti...

Keväänvihreä saunapipo, ei mitään nauramista :)

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Neferi! Kyllähän sitä saunassa kehtaa pitää! Leppoisaa illan jatkoa!

Tarina kirjoitti...

Mainio saunapipo! Vallan saunavastan värinen!
Kauniita unia unelmakotilaisille!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos Tarina! Juu, pipo on niin hyvä minustakin, että piti aloittaa toinen pipo sitten saunapipoksi, hehheh! Hyvää yötä ja Höyhensaarilla tavataan uusi viheriäinen pipo päässä, siis siitähän tulikin unimyssy!