22.2.2018

22.2.2018

torstai 15. huhtikuuta 2010

Nyt se sitten alkoi...

Tänään on torstai ja 15. päivä huhtikuuta. Aurinkoa ei tällä hetkellä näy ja asteitakin on vain +3 astetta.

Eilen rakkaani haki kirjastosta Antti Heikkilän kirjoja ja niitä nyt tänään jo sovelletaan aterioihinkin. Siis, nyt se alkaa! 

Eilen kävin myös lääkärissä, joka totesi, että verensokerini on koholla(on ollut jo pitkään) ja nyt pitää ottaa insuliinia hieman enemmän. No, olenhan ottanut iltainsuliinia jo puolitoista vuotta saman verran. Eihän minulla ole koskaan ollut mitään vakituista lääkäriä, koska terveyskeskuslääkärithän vaihtuvat aika usein. Mutta eteenpäin on menty kuin mummo lumessa ja välillä on kaaduttu selälleen ja taas noustu ylös. Mutta sellaistahan se elämä on. Isäni sanoi aina, että elämä on kuin aalto, välillä olemme aallon harjalla ja välillä olemme aallon pohjalla, mutta pohjalta nousemme aina ylöspäin.

No, sanoin lääkärille tästä ranteestanikin, kun vasen käsi ei kanna enää kahvikuppiakaan, kun ottaa kipeästi. Hän totesi, että taitaa olla jo nivelrikko ja sillehän sitten ei voi mitään. Sitten kysäisin vielä tästä selkäydinkanavan ahtaumasta, että mitä se sisällään pitää ja mitä tulee tapahtumaan. No, sehän aiheuttaa joitain vaivoja ja myös jalat heikkenee. Eipä siitä sen enempää saanut tietää. Mutta oletan, että mitään parannusta siihen vaivaan ei ole. No, en minä siitä lannistu, sillä menen eteenpäin kuin mummo syvässä lumessa, mutta suu hymyssä. Kyllä sitä aina keksii jotain muuta puuhaa, jos jotain ei pysty tekemään, mutta minähän pystyn. En anna periksi enkä lannistu!
Laitan tähän nyt joitain kuvia ja siirryn seuraavaan blogiini.
Tässä siis uudet keittiön verhomme

Tässä on eilinen saalis kaupasta, joten ruokaremonttimme voi alkaa.
 Ja kunnon maitoa se olla pittää!


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa torstaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

8 kommenttia:

Zzz kirjoitti...

Heh, nyt on vähän paha mennä kuin mummo lumessa, kun aurinko pahus sulatti kaiken pois :). Menestystä ruokaremontille ja mukavaa päivän jatkoa.

Helena kirjoitti...

Hehheh, niinpä, mutta kesä tuloo ja linnut laulaa! Kahtotaas nyt kuis eukon käy ruokaremontin kanssa!Nyt juonkin vain paljasta kahveeta no, toki kunnon maidon kanssa! Aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

Tarina kirjoitti...

Tsemppiä remonttiin!
Meillä oli aurinkoinen päivä. Vasta illansuussa pilvistyi.
Hyvää yötä! Koht ollaan höyhensaaren purressa ja sitten tyynysotasilla.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Tarina! Nyt aurinko paistaa "tuhkaiselta" taivaalta! Tästä on hyvä alkaa ja alku näyttää jo erittäin hyvältä! Aurinkoista ja linnunlauluista päivän jatkoa!

TuulisMumma kirjoitti...

Ruokaremontin alku näyttää hyvältä lukuunottamatta ruokakermaketta...
Oikeeta kermaa mieluummin, ei kuidulla sakeutettua tekokermaa!

Terveisiä ja hyviä viikonloppuja

TuulisMumma kirjoitti...

Helena, luethan sen Jussi Kuuselan jutun st55:stä...se linkki on mun blogissa
http://www.studio55.fi/artikkeli/1090877/
http://www.studio55.fi/artikkeli/1091641/
http://www.studio55.fi/artikkeli/887291/
Sen insuliinin kanssa kun pitää vähähiilihydraattisella varoa...sen joutuu jossain vaiheessa jättämään!

TuulisMumma kirjoitti...

Ai niin--älä nyt kyllästy mun kommentteihin...mutta kahviin voi löräyttää kunnon kermat (35%), jos vaan maku miellyttää!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommenteistasi, rakas ystäväni TuulisMumma Windmill! En todellakaan kyllästy neuvoihisi, vaan otan ne suurella kunnioituksellani ja ilolla vastaan. Laitan pian sinulle meiliä! Mukavaa päivän jatkoa!