22.2.2018

22.2.2018

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Hahtuvalankaa

Aamu aukeni aika pilvisenä ja hämäränä ja on välillä satanutkin. Lämpöasteita on vain +5 astetta, joten kyllä se siitä vielä lämpenee. Tänään sain lankanäytteitä, joista olen hyvin iloinen, vaikka lankapakettia ei tullut vieläkään. Mutta ehkäpä se jo huomenna tulisi. Kylläpä oli aivan ihania hahtuvalankoja ja heti tein tilauksenkin. Tilasin kilon verran eri värisiä hahtuvalankoja, joista voin tehdä sukkia, lapasia, pipoja ja hartiahuiveja. Näitä pitää neuloa vaan tarpeeksi isoilla puikoilla, koska ne sitten huovutetaan pesukoneessa ja sitten niistä tulee aivan suloisen pehmeitä. Aloitin eilen myös itsekkäästi itselleni puseroa, ajatellen toki Brasiliaa ja läpi vuoden olevaa lämmintä, joten lyhythihaisia puseroita siellä tarviikin. Teen sellaista helppoa ja kivaa pitsineuletta vanhoista langoista, joita täytyy vaan saada pois. Minulla on lankoja paljon, mutta kuitenkin vähän sellaisia lankoja, joista tulisi itselleni jotain, koska niitä useampia on vain muutama sata grammaa eikä sellaisesta oikein tule kuin vauvalle tai jotain muuta pientä.
Mutta vieläkään en ole ottanut hanuria esille, joten kyllähän se soittamishiiri jo kutkuttaa sormiani aika lailla, mutta säästän vielä voimiani. Tämä konekin on niin hidas, että onneksi toukokuussa saamme vanhan kunnon xp:n takaisin ja näin saamme kaikki lisälaitteet taas toimimaan kuin ennen vanhaan.
Kyllähän tällaisilla ilmoilla kaipaa tosi paljon lämpimään ja niinpä suunnittelenkin jo oman kodin piha-aluetta, miten sen laittaisin ja mitä sisustaisin kotiini. Siellähän ei kasveja tarvita sisälle, koska ne viihtyvät läpi vuoden ulkonakin, kun on niin lämmintä aina. Onneksi meillä on Skype, jolla voimme olla yhteydessä ystäviimme Brasiliassa ja kysellä kuulumisia sieltä päin.
Mutta nyt lattee kutsuu jo minua, joten hyvää päivän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja: