22.2.2018

22.2.2018

perjantai 4. huhtikuuta 2008

PIlvistä ja viileää

Tänään aamu aukeni pilvisenä ja koko päivän on ollut pilvistä ja viileämpää eli vain noin +5 astetta, joten parvekkeelle ei tänään voi mennä. Minä olen tänään vaan lepäillyt, koska verensokerini oli aamulla jo niin paljon koholla, että katsoin parhaammaksi ottaa tänään lepopäivän.
Odottelin tänään jo kovin saapuvaksi hahtuvalankoja ja lankavärinäytteitä, mutta kumpaakaan ei saapunut. Ainoastaan sain luettavakseni ja ihailtavakseni Cellbes-lehden, jossa on paljon aivan ihania ja juuri minulle sopivia vaatteita ja joita täytyy taas tilata. Olenhan tilannut heiltä jo yli 10 vuotta ja kaikki ovat olleet hyviä, mitä olen tilannut. Mutta maanantaina odottelen sitten lankapakettia ja värinäytteitä, joten on ainakin, mitä odotella. Ja sitten kun saan ne käsiini, niin toki menee aikaa, kun hypistelen ja ihailen niitä ja sitten vasta alan neulomaan ja ideoita riittää.
Mielessäni pyörii myös nuotit, joita tekisi mieleni jo soitella, mutta voimani eivät vielä riitä 10-kiloisen hanurini pitämiseen. Toivottavasti saan tässä pikku hiljaa voimia, että jaksaisin kävellä köpötellä ulkonakin, koska tekisi niin mieleni mennä istuskelemaan tuonne 150 metrin päässä olevalle joen rannalle, jossa on laitettu penkkejäkin sitä varten, että siellä voi istuskella ja kuunnella lintujen laulua ja laineiden loiskintaa.
Mutta nyt toivottelen taas lukijoilleni oikein hyvää viikonloppua ja iloista kevään odotusta!

Ei kommentteja: