22.2.2018

22.2.2018

perjantai 18. huhtikuuta 2008

Unelmat ovat puolet todellisuutta

Uusi aamu uusin voimin ja toivein on hyvä herätä uuteen päivään. Tänään on luvassa aika lämmintä, mutta ei vielä ole kesä tullut, kun vastahan me on saatu kevät. Tämä talvi on ollutkin vähäluminen ja pakkasiakaan ei ole kovin montaa päivää ollut koko talvena, joten talvi taittui hyvin.Onneksi ei sen pahempaa flunssaakaan tullut meihin kumpaakaan. Ehkäpä se influenssarokotuskin hieman estää muiden flunssien tulon. Ajatukseni lentävät jo päivittäin aavan meren tuolle puolen Brasiliaan, jossa meitä odottaa oma koti kullan kallis ja hyvät ystävät. Tosin meillä on täälläkin erittäin hyvä ja kaunis asunto, jossa näemme joelle ja asumme 7. kerroksessa, joten näköalat ovat aivan mahtavat. Tällä alueella on paljon puistoja eikä tänne ylös tule katupölytkään eikä hyönteisiäkään. Jotkut harvat paarmat ja kärpäset viime kesänä muutamia kertoja eksyi tänne korkeuteen, mutta hyttysiä ei onneksi näkynyt eikä kuulunut niiden ininääkään.
Meillä on vielä paljon tekemistä ennenkuin olemme siinä vaiheessa, että voisimme lähteä Brasiliaan. Olemme toki antaneet jo paljon tavaroita pois, mutta vielä pitää antaa, sillä muutoin tulee laivalla muuttokustannukset liian suuriksi. Ja turhaanhan sinne asti on viedä mitään huonekaluja tai elektroniikkaa, koska sieltä saa ostettua kaikkea niin halvalla. Taulutkin ovat siellä mahtavan isoja ja kauniita.
Siellä olemme sitten aivan kuin Paratiisissa ja kuntelemme lintujen, monien erilaisten lintujen upeita lauluja. Ja toki kukko kiekuu siellä aina ensimmäisenä aamulla ja kukkoja ja kanoja siellä onkin paljon. Melkein kaikilla on myös koiria pihalla ottamassa vastaan sinne tulijoita.
Mutta nyt toivotan hyvää päivän jatkoa kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja: